Sundhedsplejen

Sundhedsplejerske Majbrit Hedegaard træffes, som udgangspunkt, hver tirsdag på Skivehus Skole.
I er altid velkomne til at kigge forbi, eller at ringe til mig.

På skolen indkalder jeg hvert år de nye børnehaveklassebørn og deres forældre. Her vil jeg måle og veje børnene, afprøve deres syn og hørelse og farvesans og ikke mindst få en snak med Jer forældre om, hvordan det har været for barnet at komme i skole og om der måtte være specielle hensyn at være opmærksomme på i forhold til barnets skolegang.
Jeg indkalder også børnene i første klasse. Her kommer de oftest alene, men forældre er stadig velkomne.

I 5. klasse samarbejder jeg med klasselæreren om pubertetsudvikling både på det fysiske og det psykiske område.

I 8. klasse prioriterer vi et sundhedseksperimentarium, der skal gøre de unge mennesker opmærksomme på eget ansvar i forhold til egen sundhed. I 8. klasse kan også forekomme yderligere snak om pubertetsudvikling og ikke mindst prævention.

I 9. klasse ligger en såkaldt udskolingsundersøgelse.
Denne undersøgelse omfatter foruden et almindeligt fysisk tjek og en snak om fremtidigt jobvalg ift. sundhed.

Jeg har telefontid på kommunen hver onsdag og fredag fra kl. 8.30 til 9.30 på telefon:

I er til enhver tid velkommen til at kontakte mig her.

Majbrit Hedegaard.
Sundhedsplejerske